Vælg en side

Om mig

Kreativ, passioneret og nysgerrig nordjyde med unik faglig profil, sammensat af hands-on-redskaber fra den journalistiske værktøjskasse, og struktureret tilegnelse, bearbejdning og formidling af viden.

Uddannelse og baggrund

Jeg er uddannet fagjournalist og cand. mag. i musikvidenskab, film & tv og æstetik & kultur. Spiller tværfløjte, klaver, guitar og ukulele. Designer hjemmesider, skriver musik og nørkler med grafisk design.

Jeg bor i Aalborgs dejlige øgadekvarter, hvor jeg har min base, men elsker også at opleve andre hjørner af verden. Og indimellem tager jeg afsted på oplevelsesroadtrip med telt, sovepose og trangia gennem det, de fleste ville kalde udkants-Danmark.

Jeg brænder for sundhed, bæredygtighed, rejser, oplevelser, æstetik, design og ikke mindst musik. Herudover har jeg stor interesse for IT og bruger nogle gange lidt for mange timer foran min pc.

Hvad kan jeg?

Professionelt har jeg en bred palet af kompetencer inden for journalistik, kommunikation og formidling i bred forstand. Det betyder, at jeg kan varetage stærk formidling, skarpt tilpasset specifikke målgrupper.

Jeg kan f.eks. forfatte gennemarbejdede tekster, pressemeddelelser, artikler og informationstekster til trykte medier, website eller tryksager. Udsende nyheder til digitale og trykte medier samt nyhedsmails og nyhedsbreve via website eller MailChimp. Varetage rollen som webredaktør og sørge for, at et website eller en webshop er up-to-date. Designe brugertilpassede hjemmesider i WordPress. Anvende InDesign og Photoshop til at redigere fotos og lave layout af f.eks. brochurer, visitkort, plakater, flyers, magasiner, bøger og annoncer til tryk og web. Lave fængende storytelling gennem kombinationen af ord og billeder. Producere videoer. Holde sociale medier up-to-date. Og skabe struktur og overblik i form af en overordnet kommunikations- eller markedsføringsstrategi til at pakke det hele ind i.

Hvad kommer jeg fra?

Jeg har god erfaring med at skabe struktur og overblik, både for mig selv og andre, hvilket gør, at jeg også har skabt gode resultater inden for vejledning, undervisning og koordinering af projekter og events.

Jeg har eksempelvis stået for musikken til tre musicals sammen med en masse skønne efterskoleelever – herunder varetaget indstudering, arrangement og bandledelse.

Gennem en årrække har jeg været en del af styregruppen bag den aarhusianske sangskriverfestival, Melodica Aarhus, hvor jeg stod for pressekontakt, hjemmeside, tekstforfatning og fundraising, og deltog i sangskriverfestivaller i udlandet.

Jeg har ledet en redaktion af frivillige festugereportere under Viborg Festuge 2013. Og som det seneste stået for intern koordinering og kommunikation for fundraiserteamet bag Børnenes Lystfiskerakademi.

Hvad søger jeg?

Jeg er på udkig efter en ansættelse inden for journalistik, kommunikation og/eller formidling, hvor jeg kan bruge mine alsidige kompetencer og kreativitet. Gøre en forskel. Skabe, formidle og fortælle, i samarbejde med gode, passionerede kolleger, der også har fokus på bolden og tør gribe de bolde, der opstår. Med højt til loftet, glimt i øjet og kort vej fra tanke til handling.

Opdateret februar 2021.

Kontakt mig

Kan du se idéen i et kommende samarbejde, så send mig en besked i formularen herunder. Du er også velkommen til at give mig et kald eller sende mig en sms på 26 35 06 89.

Jeg ser frem til at høre fra dig!

3 + 14 =

error: Content is protected :)